Sembelit waktu mengandung

lepas sy start makan ubat obimin yg nurse bagi, sy kerap kena sembelit. adakah itu punca kita sembelit ? seksa sangat sembelit ni. pedih jubor sbb taik terlalu keras 😭 you guys tahu tak cara nk cegah ? 🥲 #FirstPragnancy

1 Balas

Before pregnant mmg ada sembelit ke? Saya pun mcm awak juga tp bila nk masuk 3rd trimester dah okay , banyak makan buah yg melawaskan , pastu minum air masak banyak2 . Saya pun makan obimin jugak🤗

3y ago

ohhh terima kasih sofeaa 🥰🥰 sebelum pregnant jarang sangat kena sembelit.