Saya period 20hrbln..lepas period baru keluar jerawat..Rasa mau muntah,pening2..adakah itu normal?

Lepas period blh hamil

2 Balas

Kalau perubahan hormone memang akan keluar jerawat. Kalau lepas period tak mustahil untuk hamil. Kena buat upt supaya boleh tahu hamil atau tidak

2y ago

Oo..lepas period ni..Selalu sakit kepala..Mau cek tp baru 2 minggu hbs period..

Sama. Lepas seminggu perut saya sakit sangat sampai sekarang dpo 3. Payudara sakit. Badan sengal sengal. Sakit belakang. Tak tahu kenpa em

2y ago

sdh p hospital?