Tuhan itu Maha Baik lagi Pemurah

Lepas miscarraige pada bulan 4 (15weeks) Saya pregnant semula lepas Dr bagi kebenaran untuk try again.Saya 6 minggu sekarang.... Syukran

Tuhan itu Maha Baik lagi Pemurah
2 Balas

sama seperti sy pernah keguguran kandungan 1st hujung tahun lepas.. kali ni sy diberi peluang hamil lagi.. semoga kita sama sama dapat merasa menjadi mommy.. saya doakan semoga kandungan puan juga sihat dan selamat sehingga melahirkan :)

Hi Sis, saya pun miscarriage bulan 4, skrg pregnant lagi 7 weeks. Alhamdulilah