Syukur alhamdulillah💕

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Bismillahirrohmanirrohim, Syukur alhamdulillah kehadrat ilahi, 👶🏻Our first baby boy was born 04 June 2022, (Saturday) at 04:44pm , weight 2.75 kg @ 48 : 32cm (38weeks - 3 days) with emergency czer delivery at Hospital Sultan Ismail Johor (HSI) "Segala puji bagi Allah swt, pencipta dan pemelihara seluruh Alam. Dialah yang maha mengasih, maha pemurah lagi maha penyayang" Saya doakan mommies yang ttc, mengdung mahupun nak bersalin, InsyaAllah semoga diberikan zuriat dan dipermudahkan segala urusan dalam ap jua keadaan. Amin ya rabaa Al amin🥰 #firstmom #firstbaby

Syukur alhamdulillah💕
14 Balas

Alhamdulillah Subhanallah AllahuAkbar. Seronoknya tgok org dh timbang baby, Semoga kami semua yg sedang hamil sihat selamat sehingga melahirkan Aamiin 🤲🏼

2y ago

Syukur alhamdulillah.. Terima kasih sis😘 InsyaAllah amin ya rabaa Al amin semoga semuany dipermudahkan urusan spjngan mengandung sehinggalah bersalin..

alahmdulillah tahniah mummy🥰... Selamt berpntg.. Harap lepas ni ade rezeki say dn husband pulk😊

2y ago

Sesama sis, InsyaAllah sis.. Jgn stress² tau..

alhamdulillah. moga dikurniakan kesihatan yg terbaik bersama si comel. doakan sy juga ya selamat deliver #32weeks

2y ago

InsyaAllah amin ya rabaa Al amin..terima kasih sis.. Semoga dipermudahkan urusan spjngan mengandung sehinggalah sis bersalin.. 😊

waalaikumussalam..Alhamdulillah syukur..tahniah mommy & baby🥰 selamat berpantang mommy & take care both🙂

Alhamdulilah. Same tarikh dgn ank sye . First bby boy juga🌸berat pun sme . 🥰

2y ago

Syukur alhamdulillah.. Terima kasih sis🥰 lah yeke sebaya lah ank awk ngn ank saya.. ☺️Tahniah dan Selamat berpantang juga sis..

bestnyaaaa...taniah sis..sehat dua2nya..selamat berpantang...

Alhamdulillah congrats .. selamat berpantang dan doakan kami semua

2y ago

alhamdulillah amin ☺️🤲

Alhamdulillah. Tahniah. Selamat berpantang dan jaga diri 🤍

اَلْحَمْدُلِلّهِ syukur ya Allah 🤲🏻🫶🏻

Congratulations and selamat berpantang 🥰❤️🙏🏻🤲🏻