Minum air gula.

Lepas minum muntah sikit..takpe ke?atau kena minum lagi.

2 Balas

beritahu nurse if awak muntah jangan senyap. utk kebaikan awak dan baby. if nurse minta minum semula, minum je. minum jgn berhenti. lepas minum boleh kumur utk hilang kan rasa maniss dlm mulut. prepare myk angin. utk kurangkan rasa nk muntah

kena minum balik. jujur je ckp dgn nurse nnti ade muntah. kalau tipu2 ni bahaya. buat nya mmg ade gdm, gula x terkawal nnti.

2y ago

ok sis terima kasih inform..nt saya gtau nurse yg saya muntah..