Period lepas gugur

Lepas gugur, berapa lama akan period semula? Sy dh cukup sebulan tapi tak period2 lagi.. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Depend pd tubuh masing2. Hormon bdn xsama stiap org. Ada yg cepat, ada yg lambat period dtg balik.. Sbb hormon HCG dia amik masa nk turun.. biasanya dlm tempoh 21hari mcm tu. Tp kalau sis ada bsama suami, myb boleh cek upt juga

2y ago

baik sis.. tq jawab.. sbb ni dah lebih sebulan.. aritu keluar koko2.. check upt asyik negatif.. takutlah berharap ke apa.. tu yg tanya org lain juga.. tq ya jawabkan.