berat terlajak naik 1kg

lepas checkup semalam nurse inform berat naik 1kg so minggu depan kena ambek air gula.. haishh risau betui saya #firstbaby

1 Balas

Time mgandung, pemakanan mmg kena jaga, klu terlebih berat or trkurg berat, dua2 nurse akan bsing..hehe.. mcm mana pun nurse tetap kena bsing n pantau, sbb dua2 gejala terberat atau kurg berat tu akan bgi efek pda baby kita klu x dipantau, jadi, bertabah jela dan ikut nsihat nurse yaa.. 😘