Brown spotting

Lepas buang air dan lap guna tisu, sy sedar mcm ada spotting / lendir warna coklat. Tak banyak, sikit je. Selama ni tak pernah ada apa apa discharge. Perlu terus check di klinik ke? Baru 8w2d dan baru selesai repeat scan dgn doktor 2 hari lepas utk sahkan kandungan. Masa check, doktor kata semuanya elok. Tiba-tiba harini ada brown spotting pulak 🥲 #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Maybe implantation spottings. Kalau masih ada, better terus check dgn doctor.