periods ! .

lepas bersalin ni period datang lama , pelik . sebelum preggy normally 5 - 7 hari , lepas bersalin 9 - 14 hari , lama . rimas lk asyik menampal je . #unstable #naktahuje #firstmom

6 Balas

pakai lah menstrual cup kalau rimas menampal. once sy pakai menstrual cup, mmg tak pandang pad dah haha. haritu je pakai jap masa lepas bersalin tu pun rasa tak best. now dah period, I'm back to menstrual cup!!

normal klau pkai perancang..sy y x pkai pun lepas bersalin ank no 6.. peod y asal 7 hari jd singkat 3/4 ari.. perubahan hormon

hormon badan slps bersalin mmang x sama zmn sblm ada anak.. tmbh pula klau ambil perancang..

11mo ago

ya normal sj.. tmbh pula awak ambil perancang..

sama la. sy tak pakai perancang

normal kalau pakai perancang

pakai perancang x?