Tips Kurus

Lepas bersalin ni biasa lah, berat bdn trlebih. Stress, x tau nak buat mcm mana, nak bersenam tkut sbb sy czer. Pkai bengkung pon x boleh. Perut buncit jeee . Ad tak tips nk dptkn balik pinggang and berat bdn mcm sbelum preg.😭 Dlu mntain 50, pinggang 26 je. Skrng dh 60 pinggang 30, dh mcm ii ubat kurus mnum, sme je. Klau scroll ig ke tt, isercure btul dngn artis ii ke influence yg anak dh 2 3 pon pinggang kecik. Lg ii bila tngok bella astilah tu. Mnambah nmbah insercure nye 🥲 Share tips please.🙏 😭 #pleasehelp #firstmom

5 Balas

bnykkan senaman blh google untk senaman ibu czer ,jngan mkn fast food,air manis ,klau sis full breast-feeding lgi cepat turun,mmg ambik masa nk kurus kena positive je..insyallah berhasil air masak jngan tinggal,untk jenis bengkung untuk ibu czer sis blh googel jugak..semoga d pmudahkan urusan sis