perancang

Lepas bersalin kna pakai perancang ke dr KK?? Atau tu hanya pilihan kita..nak2 taknak2..mcm mna ya? #pengalamanpertama

2 Balas

Arito kk ade Tanya..sy cume ckp nk rancang sendri jer..Ada jgk Tanya pdpt kwan2 yang laen..seeloknyer rancang sendri..makan ubt pow kdg2 Sama jer..ade y Kate bdan CPT Naik..ade Kate mkn ubt..cucuk ker..melekat jgk..depend la..

tu hanya saranan dr pihak kk....dorg xleh paksa pon kalau kita xnk