Delay period 2 hari, UPT +ve

lepas balik kerja semalam terlintas nak check upt sbb period delay 2 hari and rasa loya setiap masa. breast pun rasa tender sgt. terkejut jugak tgk double line. kalau ikutkan harini dah 4w 5d. harapnya pregnancy kalini betul2 menjadi lepas dpt chemical pregnancy bulan 8 last year. takut jugak nak berharap tapi kita doa je lah🤲🏻🥹

Delay period 2 hari, UPT +ve
1 Balas

faham...risau kan sbb pnh ada hstory..bkn semua 2 lines berakhir dgn kegembiraan..tp sy doakan preg puan kali ni 9bln10hari .tiada sbrg masalah, komplikasi..smga baik2 shj ya

12mo ago

aameen aameen ;).