Perancangan Keluarga

Lepas amhi depo (suntikan perangan) berat badan naik, susu badan pula makin sikit anak bru 4 bulan kasian nya sbb nya menyusu mommy tpi ai susu mommy sikit, ada yg tahu ke ubat perancang apa yg bagus utk menurunkan berat badan dan dlm masa yg sama utk menghasilkan susu badan???#mommybuntu #firstbaby #seriusnanya

6 Balas

saya setahun lebih cucuk depo tp berat bdn mcm tu jgk.. mkn byk tp berat mcm tu je.. alhamdulillh susu ok dpt susukan ank full bf smpai umur 2tahun. x mkn ape2 ubat utk bykkn susu. cuma sy byk mkn sayur²an & mnm air suam. #28Nov20  #TAPSuperMoms

minum milk bosster sis... ramai yg amik perancang skrg ni tp sy nk suggest jenis perancang yg ok pon xtau sbb xpnh amik perancang, semua rancang sndr je.. #TAPSupermoms

Sama la...sy pun ambil suntikan.berat naik n air susu pn dah makin kurang.next inj sepatutnya hujung bulan 12 ni.tp dah buat keputusan tknk teruskan inj.huhuu

3y ago

sis inform KK ke untuk berhenti inject atau berhenti sendiri tanpa beritahu KK ye? 🙂

Hi sis. Sis cuba mntk dkt klinik utk yg menyusu. Ada sis. Sy lupa nama apa. Nnti sy cari jap lg sy komen smula heee

noriday ok untuk anak bawah 6 bulan. tak ganggu susu badan. just kena consistant mkn ubat jela

mamom milk booster untuk bnyak susu