lendir coklat

lendir coklat sy da kuar 2 hari tpi ckit2 sahaja... adakah saya perlu kew hospital

3 Balas

Tunggu dlu. Monitor discharge. Kalau makin byk dan ada rasa contraction pegi hospital. Tp pape ikut instint ibu ye. If rasa tak sedap hati pegi je

3mo ago

tq awak...baby sy gerak okew jer...

macam saya dulu ada spotting dua hari juga, tapi doc suruh balik dulu 1cm. hari kedua baru dtg contraction, pergi pac baru ada bukaan 4cm.

2mo ago

sy da 39 weeks da...ahad nie 21/7 kne dtg serah diri sbab da 40minggu

pergi hospital takot ade bukaan

2mo ago

da g kk da smlam check up da check x ad bukaan langsung...