40w1d dah hari ni takde tande lansung baby nak poopp 😂 sape geng dengan saye meh lah hura hure dulu

10 Balas

sama la kite saya 41w baru keluar tu pun induce, sekali ambik kauuu keluar seketui 3.7kg patut susah sangat nak menerannya 😖

3w ago

saye anak first drip, satu jam je dah kluar 38w, sbb turun tande 37w, yg kedue ni tak tahu lah kenape x nak kluar lagi 😂

Saya pon bersalin overdue sis. 41w😂hari serah diri tu alhamdulillah jalan buka sndiri. Semoga dipermudahkn urusan sis

3w ago

saye 1/6 kene serah diri 😂 hari ni dah due hari turun tande keputihan warna coklat mintak² esok atau luse kluar lah seketul ni 😂amin in sya Allah, Allah mudahkan segale urusan Kite semua

Tenang sis, saya bersalin masa 41w 2d 🤣 pasrah gila kena induce ubat 2 kali, belon 1 kali 🫠

3w ago

aish sakit nye lah belon tu, mintak jauh dulu lah 😂anak first pom drip sakit die naizubillah 😂tapi nasid lah satu jam je sakit kalau ikut timer diorg, ubat tu 10jam uishh mau nye menangis aie mate darah 😂

Sama lah sis, takde apa apa tanda lagi 🥲 baby seronok dalam perut lak hahaha

Saya hari nie 40w. Pun xde tanda. Hari2 doa nak b’salin cpt 😅

3w ago

saye hari² gosok perut doa last² saye gosok perut saye ckap ikut suke lah nak kuor bile 😂

Harini 26/5 saya dah admit wad. Esok 27/5 induce 41w 😖

cuba makan nenas😆 manatau bby tekeluar lps mkn

Sy 40w 3d dah sis..28/5 serah diri😅

3w ago

Sy due 22/5 sis..dy bg masa seminggu

geng😅