Buah cepat hamil

Lately ni scroll tt je ramai cakap buah avocado + kiwi sangat membantu untuk cepat hamil. Betul ke?? Ada tak mommy² sini yang ikhtiar cara ni dan berkesan? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

10 Balas

lepas period amalkan mkn nenas Smpai waktu ovulasi, selepas ovulasi jgn mkn nenas.. amalkan yogurt asli,air limau kasturi..kulit kayu manis rebus pstu perah limau kasturi,minum.. tu antara petua yg doktor suruh sy buat..lepas priod tu sy mkn nenas,dgn amal air rebusan tu sehari sekali..