Buah cepat hamil

Lately ni scroll tt je ramai cakap buah avocado + kiwi sangat membantu untuk cepat hamil. Betul ke?? Ada tak mommy² sini yang ikhtiar cara ni dan berkesan? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

10 Balas

Pengalaman sy ttc 6 tahun..sepanjang ttc 6 tahun mcm2 cara jgk ikhtiar..tp sampai 1 tahap sy redha dan berserah dgn Allah..Allah beri sy kesempatan pregnant kali ni..apa2 pon,cuma jgn stress...mmg bila bsama xstress utk pikirkan dpt anak,tiba2 terpregnant walaupon bukan waktu ovulation ikut kalender..

9mo ago

Ramai cakap camtu jangan terlalu berharap. Bila berharap susah pregnant but bila tak berharap memang tup² akan pregnant.... kita ni stress nyalahh sebab cari ovulation day tapi tulah kuasa Allah kan even bersama bukan waktu ovulation pun kalau dah ada rezeki pregnant, tetap pregnant 🥰