Buah cepat hamil

Lately ni scroll tt je ramai cakap buah avocado + kiwi sangat membantu untuk cepat hamil. Betul ke?? Ada tak mommy² sini yang ikhtiar cara ni dan berkesan? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

10 Balas

First time sy dgr.. sllu dgr mkn buah zuriat.. lepastu mandi hujan dgn suami.. sambil mndi hujan tu doakan supaya segala pnyakit mngalir kuar dr tubuh n moga cepat hamil.. ada ayat doa dia tp sy lupa hahahahahha

9mo ago

Aah sy ada tbaca.. tp hujan lebat la.. try la.. tp sy masa nak ank no 2, sy sllu usaha mcm2.. tetiap bulan cek upt klu lewat sehari.. pastu sy mcm redha da.. ambik keputusan jaga bdn n jaga mkn.. walaupun time tu xgemuk pun.. hahahaha just nk lbih sihat je.. tup2 prgnant.. alhamdulillah.. ank no 3 pun gitu.. xpk last2 prgnant.. tp xde rezeki gugur 8w.. n lpas sthun sy da bserah xnk da.. da redho.. tup2 prgnant… alhamdulillah skng da 12w.. moga bby kuat dlm rahim ni 🌸 moga awk pun ada rezeki ye.. inshaa Allah