Buah cepat hamil

Lately ni scroll tt je ramai cakap buah avocado + kiwi sangat membantu untuk cepat hamil. Betul ke?? Ada tak mommy² sini yang ikhtiar cara ni dan berkesan? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

10 Balas

x tw plak.. bru 1st tyme dgr.. Tp bg sye nme pun iktiar, bley cbe x salah tp jgn mnaruh harapan yg tlalu tggi.. both hsband n wife da penah checkup ke?

9mo ago

ble kte tlalu bharap, kdg2 bdn kte sendri akan create symptom2 preggy tu..