23/3 Mcm mana rasa contraction, saya 1st nak beranak normal,ank sulung czer...

Lately ni perut ada mengeras, Lepastu hilang... 1 hari mesti rasa mengeras 3x mcmtu.anak aktif berpusing2 je dia.. Harini saya rasa sakit sengal2 pinggang, peha... Tapi belum ada tanda darah n lendir semua xde lagi... Aduhai... Sakit dia boleh tahan gak lah... 37w2d #ingintahu #bantusharing #pregnancy

1 Balas

Pernah kena senggugut x? Rse mcm tula sakit dia tp berkali ganda.. Nk duduk pun x sng.. Ke hulu hilir mcm kucing nk branak.. Baring x kena duduk pun serba x kena.. Hihi.. Klau sakit tu konsisten 10 mnit skli sng ckp mmg non stop boleh dh g hosp check.. Kalau leaking tp x sakit boleh lengah2 lg la kalau x de contraction.. Tp still kne pegi sbb x boleh biar smpai air ktuban kering..

4y ago

Harini perut mengeras je... Sakit pulak... Air ketuban xde kuar lagi... Leaking pun xde... Tp perut tu sakit jeeee