Baby gerak slow

Lately ni baby saya kurang gerak even dah 30 minggu. Saya jealous mummy lain baby dia active sampai tak boleh tidur. Baby saya gerak slow2 je. Baby saya merajuk ke. Kalau checkup dekat kk heartbeat dia okay je.

1 Balas

Sy rasa normal saja. Bby nk ibu fokus dgn gerakan dia. Pay more attention. Tp klu rse xselesa blh pergi check ya.

2y ago

Ibu kena sentiasa +ve ya. Lg sikit saja bby nk jumpa ibu ayah dia. Mindset sgt penting supaya bby kt dlm pun baik2 saja ☺️