stable etopic

lately banyak skit belah kanan 😔 allahu rupanya luar rahim 🥲 tiub kanan kena buang 😞 im tooo young for this sebb kena buang sampai fikir lepasni tkboleh pregnant lg ke totally mental koyak rabak sangat 🙂 ada peluang ke untuk mengandung balik 😢 tolong share pengalaman korang 😞❤️‍🩹 trauma yg teramat amat sangat 😔

stable etopic
2 Balas

maaf nak tanye.. sbb sy slalu sakit belah kanan.. mcm mana tahu ade ectopic bleh share tak? sbb sy pun ni kandungan pertama 😢

2y ago

sakit tu dtg slalu ke kadang2 ?sbb hri tu sy scan takde lagi sbb kandungan bru 2 mnggu tpi kerap jugk la sakit belah kanan