Menunggu tanda bersalin

Last week sy ada kluar spotting warna pink, sikit je. Sy bawak bertenang je dulu. Tnggu jugak kalau ada contraction beberapa jam lepas tu atau sakit mana-mana ke, tp tak ada tanda apa-apa sampai skrg. Now 38weeks+ and pagi td ada kluar spotting warna coklat pula, masa tu suami pun dah keluar kerja, pergi luar kawasan pula tu. Mengharap sgt ada tanda lain, nak ke hospital tp kalau boleh taknak stay ward lama utk tunggu bukaan.

1 Balas

slalunya kalau keluar spot sikit ni...kalau ke hospital lps buat ctg semua normal n masih tiada pembukaan..doc akan suruh balik n monitor kalau ada contraction