Cyst kecil

Hi, last week i pergi scan baby. Alhamdulillah dah nampak baby and nampak juga heatbeat . Tapi doctor ada bagitau i ada cyst kecil. Tapi doctor cakap cyst tu akan hilang & nurse KK akn follow up .. tapi perasaan risau tu tetap ada😭. Harap takde ape2 .. ada sape2 pernah mengalami keadaan yg sama . Share pls .. #firstbaby #9week

1 Balas

sy prnh alami nya sis tahun2017 time preg ank k 2..preg 7bln ,baru dktor perasan Ada cyst.. saiz cyst dh 13cm.. sy beranak normal, umur baby 2mggu,sy operation buang cyst plak.. brat cyst time Tu dah 2kg sma ngn brt baby sy 2.8kg.. saiz mkin Besar 30cm.. tp syukur la,SB dh buang.. skg preg ank k 3,takut mmg takut,tp nk bt MCM mna.. SB Tu sentiasa follow up ngn dktor..