Yuhuu. Assalamualaikum ibu2 semua.. Ya Allah lama rasanya sy xaktif kt sni.

Last update pon after bersalin ank sulung 2020 rtu.. Next 2022 bakal bersalin ank k2 pulak in sha Allah.. Pregnant kali ni sgt mncabar sbb nk kna jga ank. Makn pkai suami huhu. Mmg mcm xde rest.. Letih sgt2.. Perut bru msuk bulan k3.. Doa smuanya selamat ye mommies 😘

3 Balas

Sama dgn sy. Baby last lahir 2020. Skrg second baby bakal lahir 2022. Semoga dipermudahkn 😊

wow best nya bau bby...tahniah jg dri baik2..doa kan sy hamil mcm yg lain..aamiin

Sama saye 2nd dec2020, 3rd InshaAllah oct2022