Awal Kehamilan Consume Susu Goatgeos

Baru ni test pregnancy 19/11 dah 2 line. Tak yakin pastu esoknya 20/11 try buat lagi pun same 2 line. Last period 9/10 mengikut tu dah 6weeks 5days. Nak tnya, susu goatgeos coklat ni sesuai tak untu awal kehamilan? #bantusharing #firstbaby

Awal Kehamilan Consume Susu Goatgeos
1 Balas

Awal kehamilan digalakkan ambil folic acid. Sekiranya nak minum susu, try minum susu HL. Kalau minum susu anmum takut sangkut kalau time minum air gula sbb kandungan gula dlm susu anmum tinggi.