Scan kosong

Last period 8/9/21 klau ikut app ni 8weeks preg sebelum ni upt negatif 1/11/21 scan kosong..10/11/21 saja try cek upt naik double line 2 upt dua2 sma sj,harini 12/11/21 scan lg msih kosong doktor srh datang 3 mngu kmudian..normal ka ni risau pla #2nd baby #scankosong

7 Balas

saya rancang kehamilan setahun selepas nikah. sbb nak kukuhkan ekonomi selepas kawen.. cukup setahun, plan mengandung... dalam hati risau tak lekat wlaupon plan sendiri ja masa tu tak ada ambil ap2 ubt(tahu tak baik).. bulan 12 plan.. menanti penuh tangisan bila test negatif.. tapi allahamdulilah.. bulan 3piriod tak dtg langsung dan kembung perut sesangat... rupaynya ada baby🥰nangis nangisss... skrg dah 39w 5hr.. 3 hari lagi serah diri.. insyaallah..

3y ago

Alhamdulillah… semoga dipermudah kan segala urusan bersalin nt … insyaallah …

Sy dulu masa 5 weeks pregnant, doc scan..kosong, ada kantung saja. Doc siap pesan nnt 3 mggu dtg balik, spare baju utk admit ward, if kena buat D&C. Lepas 3 mggu, sy pegi hospital, scan..alhamdulillah dah nmpak baby dan ada heartbeat skli. Time tu syukur sangat. InsyaAllah ada rezeki, byk kan berdoa dan positif. Doakan sy dan baby sihat ya dan dipermudahkan segala urusan ya. Terima kasih.

3y ago

iyaa syukur sis lpas scan beberapa kali baby dah ble npk..hehe

sme lah sy pn baru g scan kantung ada janin belum nampak,just berdoa lah ye sis, sy scan 9 minggu ,Bila scan kantung jadi 7 minggu , kene byk sbr dan berdoa byk2

3y ago

hehe sa scan yg 22/12 baru nmpk baby 8weeks..last period x sma dgn usia kandungan..sbb 10/11/21 bru postitif pregnant cek upt

macam mane sis? dh scan ke? sye pun macam sis jugak scan semalam x nampak kalau ikutkan dh 6w. upt kabur.

3y ago

sa scan 22/12 haritu dah 8weeks skg mau masuk 12 weeks dah..syukur akhirnya nmpk jg

Bole tau perkembangan x? Tarikh kite sama dan harini sy scan pon kantung kosong..

3y ago

22/12/21 sa scan dah 8weeks sis..hehe sbb upt positif 10/11..skg dah nak masuk 12weeks

nti kalau awak da repeat scan info kat sini ya sa pn nak tau jg😊

skrg mcmmana?

3y ago

iyaa tq..aminn🥰