Ada yg macam saya kat sini

Last period 29/12/2021 spatutnya dah 9w tp pagi td keluar darah tp byk ni je.. Pegi scan kt klinik rahim kosong tp test pregnant 2line.. Mum2 plz share yg ada pengalaman sperti sy #pleasehelp

Ada yg macam saya kat sini
3 Balas

shari lepas keluar darah macam ni. sy g klinik. tp doc sahkan blighted ovum. doc bg masa 2mggu utk kantung keluar sendiri. cukup 10hari dr tarikh scan tu. sy keguguran. sakit macam period extreme. 3jam tahan sakit. sy bsyukur suami ada bsama masa tu. lepas dia pegang perut. usap perut ,selawat. kantung keluar. masa sakit tu mmg sangat² perlukan suami disisi. 18/07/2021 pregnant 10m4h..

mungkin gugur....saya pun macam ni masuk 9 minggu hari tu. lepas janin keluar ambik masa 15 hari baru line upt hilang. sebab hcg masih tinggi dalam darah. hari ke 16 baru hilang 2 line

Mungkin keguguran. Kalau lepas gugur check upt mmg akan naik 2 line lagi. Ini based on pengalaman saya.