Period atau hamil

Last period 21/4 .. Ikut date hari ni period 18/5 .. Hari ni pkai pad ada bercak darah pink coklat sikit abaikan sbb mmg mcm nk period sllu mcm tu .. Ni mlm pakai pad jgk tkt period tp darah period x ada .. Pelikk ..#ingintahu

4 Balas

macam saya punya situasi ja masa awal pregnant. mula tu ingat nak period juga sebab ada darah dengan sakit perut macam nak datang period tu ja tapi darah tu sikit sangat. keluar pun masa awal pagi time lain takda darah. pakai pad pun bersih ja. esoknya keluar pula sikit darah lepas tu dah takda. tengok seminggu lebih tak period pun. lepas tu try check alhamdulillah positif. saya rasa awak pregnant kot tu. dah cuba test belum? semoga ada berita baik buat awak & suami 😊

sme lh gn sy.. 12hb sy dtg tompok darah sikit pastu pkai pad xde pulak clear je.. xcheck upt lgi

Skrg ni mcm mna sis? Cnfirm pregnant ke?

2y ago

x ..dah period

tengok dua tiga hari lagi camne