Mengandung Ke

My last period on 17/3-21/3 Yesterday and today tak lapar dan letih kenapa.... Nie tanda mengandung ke

10 Balas

Pegi la cek, tya kami kt sini bkn bleh bgtahu pun.. tya doct mlalui phone pun dia xdpt bgthu.. hampeh btol. Tya la soaln yg ok sikit..

Upt sajo lahhhhhh sis. Kami dekat sini bukannya upt pun boleh tahu orang pregnant ke tak.

Kalau period teratur 3buln dah sis... Knpa x cek upt. Tnya dlm nie mna la kmi tau..

4y ago

hahaha btl

kmi bkn ahli nujum sis...g check upt..xpn g klink

Sis dh try chck upt?

Beli pregnancy test

Cuba check upt sis

Boleh check upt

buat urine

munkin