Anak saya baru 5buln tpi baru blajar menirap normal ke mummys?

Lambat menirap

9 Balas

Normal. Anak saya dia duduk dulu, baru niarap. Setiap bdk tak sama, now anak sy dah boleh tiarap & duduk tanpa sokongan. Baby 5bln 21hri.

anak saya 5b2m dia boleh dah meniarap tapi lagi selesa baring. kalau di tiarapkan cepat2 dia terlentang balik.😅

ank sy skarang 5 bln baru pandai niarap..mgkin sbb dia chubby ssh nk pusing.klau abg kakak dia dlu 3/4 bln dah blh

Baby saya pun 5 buln sist baru boleh meniarap Tu pun dia terkadang malas nak meniarap Kena paksa juga

sama dgn anak sya, hri ni anak sya penuh 5 bulan. belum tahu meniarap pun😄😄😄

anak sy 5 bulan 10 hari x niarap lg.. baby baru nk pusing badan tp xlepas

Normal sis,ank sy 5bln pon blom mniarap lg sbb bdn chubby..brt pon 7.3kg..

3mo ago

ye btol xpe asalkn dia sihat sudaa..ank sy kalo baring bnyk angkt kepala nk bngun..kalo dlm walker dia dh bole gerak dh..lju je kaki dia tolak..

Yes, normal. Teruskan stimulate anak dengan aktiviti yang sesuai

Normal. Setiap budak tak sama