Selepas 6 tahun

Lama sangat tunggu nak pregnant..alhamdulillah 6 minggu dah.. aturan Allah tu memang terbaik dan tepat waktunya 🙆🏻‍♀️❣️

6 Balas

alhamdulillah tahniah sis , awk sama mcm sy ttc 6 tahun , lama betol penantian kan .. tp first pregnant sy gugur bulan 5 hari tu , baby stop mmbesar masa 9-10 week , tapi dgn izin Allah sy pregnant lg bulan 7 n skrang dah 8week , doakan sy dan baby selamat jgk smpai bersalin .. semoga kita sama2 jadi mak tahun 2024 nanti 😘

10mo ago

Aminnn aminnn.. doakan saya juga.. hari tu kawin 3 beradik sekali.. dua tu anak nak 3 dah.. kami masih menunggu.. alhamdulillah.. semoga semua urusan dipermudahkan untuk kita.. dan untuk semuaa

Sy 3 Tahun TTC.. da 3 kali pregnanat & gugur.. Skrg masuk 7 week.. Sy doakan Kita semua sampai full term.. 😊💕

ya betul..itu semua telah ditentukan. sy 11thun menanti..skrg 6w too

Alhamdulillah..Tahniah akak. 🩷

alhamdulilah..thniah awak.

Alhamdulillah. Tahniah!

10mo ago

Terima kasih banyak