SCAN 6 MINGGU

Alhamdulillah baru lepas scan tadi. First time, 3 tahun 6 bulan kahwin, nampak kantung n baby kecik dlm tu 😘🥰 Alhamdulillah Allah bagi rezeki ini ❤️ Cume nak tanya, ikut tarikh dah 8 minggu hari ni. Tapi bile scan baru 6 minggu. Memang selalu mcm tu ke? Tak ada ape2 perlu dirisaukan kan? Dr pun suruh dtg lagi 2 minggu utk repeat scan.

2 Balas

Wah best nye dh nampak baby bamb jaga kesihatan dan jaga kandungan baik2 ye sis

Kalau period xteratur normal usia kandungan xsama ikut lmp.