Lahir lah puteri sy pd due date dia 8.8.2019 pada hari khamis 10.10am...Di dunia alhamdulilah semua dipermudahkan yang paling rasa bertuah bersalin secara normal dgn tanpa koyakan dan jahitan#hospital ampang misi bidan yang cukup hebat..

19 Balas

Syukur alhamdulilah, selamat berpantang sis. Saya pun nak sangat bersalin 08.08 nak bagi sama birthday baby dgn husband. Tp apa boleh buat baby masih taknak keluar