Handsfree Breast Pump Supermama Lab

Hi ladies. Saya nak let go handsfree breast pump brand Supermama Lab ni RM500 sebab tak sesuai dengan saya. Pakai tak sampai sebulan. Remote and charger pun saya tak pernah pakai. Masih dalam plastic lagi. The whole box complete. Kalau nak receipt sekali pun boleh. Berminat, boleh WhatsApp saya. Shayna: 011-1002 2191 #breastpump #breastpump2nd #prelovedbreastpump

Handsfree Breast Pump Supermama Lab
1 Balas

Area

3mo ago

Wangsa Maju (Menara Alpha Condominium) Boleh contact saya kalau berminat. Shayna 011-1002 2191