Label kereta untuk car seat

label dalam gambar ni sesuai untuk beli car seat yang pakai seatbelt ke?#ingintahu

Label kereta untuk car seat
2 Balas

Semua car seat kena pakai seat belt awak. Isofix or non Isofix both pakai seat belt. Cuba awak check ada function Isofix tak dalam kereta? Kalau ada beli Isofix car seat. Nanti cara pemasangan, tutorial sales associate akan guide.

rasanya car seat yg pakai seat belt sesuai untuk semua jenis kereta, as long as seat belt belakang elok lah. cuma yg pakai isofix kena tengok jenis kereta.