27 minggu 5 hari

Laa baru 27 minggu 5 hari baby 1.5kg normal ka...dokter kata baby besar 2minggu lagu mana tak tau kiraan dokter...boleh sis2 kongsi pengalaman

74 Balas

saya 26 weeks berat 1.1kg. dr ckp baby besar and umur xsama. scan umor dia 28weeks. pdahai baru 26weeks. dr xbg ambik apa2 supliment. susu anmum pon ckp minum

aah normal aje rasany sebabny saya masa bersalin anak sulung anak 28minggu pun berat dekat 1.7kg

2y ago

baby awk cmne skg?

Sy buat details scan masa 24week doktor ckp baby 720gram. Normal sesuai dgn usia kandungan. Slalunya kalau nk tahu berat baby bila time scan.

awak sama minggu dan hari dgn sy, klu tgok app ni tak lebih dr 1kg, sy ngam2 berat 1kg.. baby 1st dulu pernah besar 2week. awak gdm ke sis?

sy masa buat detail scan 26 minggu baby berat 865g..doktor kata okay je normal.ni sekarang dah 27 minggu harap x terlebihlaa berat dia🥴

macam mana nak tahu berat bby ? sy baru 27minggu 2hari minggu depan baru ada appointment kk 28minggu utk cek perut dan jumpa doct

Saya baru scan tadi pun doc cakap baby saya dah 1kg. Besar seminggu dari sepatutnya 😄 tapi normal je kalau ikut tumbesaran

saya mse 26w2day scan berat baby 898g.. xlame lg nak masuk 28w dah, mgu depan scan baby lg.. semoga baby mbesar dgn sihat😘

Anak saya 26minggu dlm 800+g

2y ago

saya 26w6d doktor kata dah 1kg 😂

sy bru 26 mnggu brt bby 1kg lbh... tanggaran berat bby cm 30week..n Dr ckp mg bby bsr...next week repeat scan lg🤭🤭