Susu Kurang

Kurang susu adalah antara moment yang menyedihkan.. apatah lagi jika baru je bersalin tapi ada masalah susu tak cukup ? . . Tiada sakit tanpa ubat, tiada masalah tanpa penyelesaian. Jika susu anda kurang, dapatkan set menyusu Shaklee ni . . Mengandungi ESP dan alfalfa. Keduanya milkbooster hebat yang telah terbukti berkesan bertahun lamanya . . Dapatkan set menyusu anda hari ini juga ya 017-3687028 Konsultasi penyusuan percuma! .

Susu Kurang
1 Balas

Ok ke

5y ago

Ikut pengalaman sendiri sangat ok dan berbaloi. Susu jadi pekat n anak tak kerap bangun malam