Macam mana ye cara untuk hilangkan kuning bayi, makin hari makin naik kuning . Sedih tengok anak mcm

Kuning bayi meninggi

16 Balas

sy bg susu bdan n pantang mkan.. jgn mkn halia … bangunkan sejam sekali utk susu …. kuning turun x smpai 2 minggu… berak pun kerap

3mo ago

baik terima msih ye

sya baby kuning awal 180 so try bagi mndi dgn air rebusan bunga keranda cina. (kat kedai cina ada jual).. mmg trun mendadak...

3mo ago

terima kasih ye

Kerapkan menyusu . Bagi anggur hitam inshallah kuning cepat turun

Biasa baby 2minggu,berapa oz susu ye boleh bagi?

anak brp hari? ibu darah ape?

3mo ago

allahu tingginya 😭 kerapkan nyusu dia ye sis, n jgn bgi dia tidur sgt, kejutkan slalu utk nyusu .. sbb baby kuning ni mmg kuat tidur, kita kena kejutkan, lgi byk dia nyusu, lgi byk dia berak, lgi bagus .. kuning turun melalui berak tu .. sabar ye sis, anak sy 38hari bru discharge kuning .. 😞

terima kasih ye sis