kuning

kuning baby dah trun p 56..ada resiko naik balik x??? first baby so xda pengalaman lagi..xdpt tya lebih detail dkt klinik hari tu sbb nak balik cepat"...hari ni baby dh 16hari

6 Balas

Teruskan bgi baby full bf .. pastu jangan kita makan mkanan berhalia.. cuba kurangkan kalau dah trbiasa mkn.. huhu.. syukur anak sy masa tu kuat dn mgkin Allah permudahkn trunkn kuning even sy trpksa mkn bubur yg ada halia sbb ibu sy jnis x boleh lwn ckp..hmm

As long as baby berak so far kuning akan turun bby sy prolong jaundice alhamdullilah lepas result keluar baby ok cuma bf jaundice.. awak tunggu keputusan bby keluar dulu ok no worries

Slps umur bb 2mggu, biasa nya klu trn bwh 100,tak perlu lg ulg alik p kk..selamat da ddk rmh je,save tnga n myk ke klinik

Make sure kerap susukan baby. Kadang2 kuning ni boleh turun dan naik semula. Based on personal experience saya.

Kalau tak jaga mungkin boleh naik lagi

Kerapkn dia mnum susu .