Kulit baby kemerahan dan mengelupas

Hi, kulit baby saya kenerahan dan mengelupas. Baby sampai garu berdarah. Tolong suggest cream, lotion, body wash yg sesuai. Sekarang tengah pakai cetaphil, tapi tak ada kesan. Baby 11 bulan & minum susu formula Nanha. #advicemommies

Kulit baby kemerahan dan mengelupas
16 Balas

kulit anak kering ek mommy, adui itchyyy.. kalau sy stopkan sabun, letak cream & moisturizer lepas mandi masa bdn lembab2 lg. anak sy Cetaphil buat lg kering. dia pakai aveeno ok. body wash & lotion aveeno, cream pakai ceraden.