Jantina?

Kt sini adeke ibu2 yg mseh blm thu jantina bby boy/girl dlm usia kndgn dh 36w.. Hehe sje nk tye sbb sy pn skrg mseh blm thu bby boy/girl lgi. Stiap kli scan dia mmg xnk tunjuk ?

6 Balas

Ikut pengalaman saya anak pertama tdk tunjuk bila scan hingga 36w.. last scan bru tunjuk baby girl.. anak kedua scan 20w dah tunjuk boboy nmpk je biji bulat celah kangkang dia😅👶🏼

Saya pn mseh trtnya2..scan swasta dokter kata boy..scan kk 2x dokter kata girl plk..last2 mlas dh..tggu kluar je senang🤭🤭

saya 37week baru tau itu pun taknak harap sangat 🤣 , saya tak kisah boy ke girl janji baby saya sihat je lah ..

samalh sya blom scan lgi dan blom thu gender,,tnggu bby kuar bru thu

Saya masa on 36 weeks dah tau jantina. Cuma tak berapa yakin

Me🤭