Stress tktau nk luah kt siapa

Korg prnh tk kt tmpat saya, suami tkbackup bini , tpi lebihkan pndapat mak n kakak dia, smpai die sisihkan bini sndiri,bt bini sndiri mcm org luar, sy disurh bt keje kt dapur oleh suami , tpi sy ada anak kcik bru sebulan, suami suruh anak berdikari ltak kt luar utk tidur sndiri sdgkan dia kecik lgi baby, sy sedih sngt , dhla nk dkat raya ni, die tkfhm perasaan saya,dgn tkdpt nk raya family sndiri,suami lngsung tkcara mkn minum sy,#bantujawab #bantusharing syy nk blik rumah parents sy lps raya ni doakan ya, klu bole nk stay trus

24 Balas

kalau sy, ok 👍🏻sy letak anak kt luar sy masuk bilik kunci. gi mandi lama2 urus diri sejukkan hati. biasa ckp panjang2 bkn faham pun. dia kena hadap sendiri. biasa kejap je settle. pastu tkde dah buat benda bodoh tu. selagi suami tk urus anak mmg semua senang je yg dia nampak. bg rasa baru boleh faham

Kalau husband sis mcm ni, lebih baik sis pindah tggl kat rmh keluarga sis sndri. Sy pon x brapa selesa dgn keluarga husband. Bad environment. Sy dr start pregnant dan bersalin, mmg stay kat rmh parents sy. Selesa sgt. Jgn sshkan hidup sis dgn org yg buat sis stress. U go girl💖💪🏻

ugut jer..ko nk ak smpai jd tahap meroyan..lps tu bunuh ank, bunuh kau..last bunuh mak kau?? haaa baru ade akl kot.. nk pantang btl2 pn ssh sgt..esok2 bdn ni jgk yg ko nk pakai lama. nt xsedap gemok selekeh melebeh mula la cari btina lain!

Allahu...mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin Ya Mujib... puan try la ctc parent puan or adik beradik puan mintk jemput puan bw balik ke rumah parent sambung berpantang di sana .jgn buat kje berat2..bdn msih weak lg tu..

ape pulak Baru hidup dah suruh berdikari.. call mak ayah kluarga suruh amik.. bukan nk Batu Api.. maaf ye.. Tapi sbgai mak, Kita Ada Hak keatas Anak. Mcm suami sis ikut Kata mak Kan. ha gituu.. pelik2 ajelah hm

Anak baru sebulan meaning dalam pantang ya. Sy dalam pantang suami layan sy macam queen ya. Nurse datang rumah semua kata rajin nya husband etc puji2 husband sy.

sini aku nak lempang laki bangang macam ni. ko pun janganlah ikut. pentingkan diri sendirindulu, sebulan means tengah pantang lagi. ish la geram!!!

Suami n family nye tu dah mmg tak cerdik jadi sis tolong jadik cerdik ye. Fikir mana yang patut diutamakan. Anak n diri u tu keutamaan.

bby 0-3 bulan mana blh tidur sendiri. hormon dorg tak aktif lg. tu la dia. awk jaga ja ank tu..pedulikan kata suami.

anak baru sebulan. pantang pun tk habis lg. gila bodo punya laki . tgal ja laki cmtu bdo sgt