TTC hampir 2tahun

Korang..madu yang wawa zainal tu elok tak ye utk ttc mcm sy nie??

2 Balas

asalamualaikum sis sy baru nampak post ni sy xpasti sama ada sis ttc lagi atau sudah dikurniakan rezeki..if sis still ttc n cari solution nya sis boleh try consume susu kambing mymila..sis boleh contact no ni kalau sis perlukan +601164355071..semoga dapat bantu sis☺️

Cuba la sis..mna tau mbantu..sbb tgok byk feedback dia yg dpt rezeki pregnant... Kalo x cuba x tau kn☺️☺️.. jom join group blh tnye and share apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk