Pembeli yang bijak

Koranggg, kalau nak borong susu or barang baby or barang mommies, korang shopping kat shopee time pukul8 dekat shopee live! Ada 50% off min spemd rm15 korang 😭😤😤 saya happy sebab boleh borong air Dutch lady singgit satu, kalau tak saya beli kat mynews tiga hinggit 😆😆😆 boleh buat stock yuhuuu #firstmom

Pembeli yang bijak
4 Balas

Tengok expiry dia jugak tau utk yg nk buat stock tu sbb selalunya dia akan bg yg expiry date dekat. Still boleh minum don’t worry

Terima kasih sis sharing ❤️

9mo ago

Welcome sis! 💗

nak borong jgk . 8 mlm ke 8 pg

9mo ago

okeyy terima kasih awak

boleh cuba❤️

9mo ago

hee. nnt cuba. thank you tau sharing❤️