Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

Saya dh settled semua barang last week sbb dh ada bajet siap2. Malas nk fikir 😂. Anak no 2 tapi brg si kakak bnyk dh bagi org jd shopping mcm beli brg first baby sbb jarak 4-5 thn jg. Sebelum settled last week pn brg ada 2 je baru beli haha