Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

saya due 9/2/2023 , anak ke-2 ..Harap ikot due , bole sama dgn mama n abg bulan 2 jugak .. Barang2 baby semua kne beli baru sebab barang abg dia bnyak dah bgi orang .. Bulan depan bru start beli sikit” sebab alahan masih ada lagi tak larat nak keluar ..

2y ago

Due kita sama 9/2 anak pun no 2 . Tapi saya harap dia keluar 6/2 sebab abang dia keluar 6/1 kononnya nak sama tarikh tapi lain bulan🫢🫢

Saya dh settled semua barang last week sbb dh ada bajet siap2. Malas nk fikir 😂. Anak no 2 tapi brg si kakak bnyk dh bagi org jd shopping mcm beli brg first baby sbb jarak 4-5 thn jg. Sebelum settled last week pn brg ada 2 je baru beli haha

Dlm apps ni due 6/2 tapi kat kk doktor kat due 25/3.. tak tahu mane yg betul 😅😅 Skrg tgh pregnant anak kedua setelah 3thn merancang.. Alhamdulillah rezeki dpt anak kedua, tak rancang pon nak anak no dua.. sbb merancang sendiri

Due saya tak menuntu la Kjp 22 Kjp 21 Kjp 20 pening bila tgk due dekat gambar scaning tu tpi yg pasti nye bulan feb 2023 insyallah anak ke 2 smoga Allah permudahkan sgala urusan untuk saya dan ibu2 smua

sya due 16/2/2023,blum beli apa apa lagi.. mcm first hamil lama tidak mengandung 13 tahun, anak ke 4 , semoga di permudahkan urusan kita ya dan kandungan baby kita semua sihat🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sy 17/2/2023, anak ketiga... X beli barang lagi, hsbd ckp masih awal... Sy pun belum scan jantina 🤭, Semoga dipermudahkan segala urusan buat kita semua dan yg bakal melahirkan..

9/2/23 risau+excited+nervous semua ada. Dah start membeli jugak cuba nak settle kan before 7months. insyaAllah. Semoga kita semua selamat melahirkan nanti..

Hi semua, ramainya geng due bulan febuary 2023... sy ANAK FIRST due 7/2/23 in shaa Allah.. Blm ready beli barang bby, nk tggu 6-7 bulan in shaa Allah.. 😊

2y ago

sy ank first due 9/2/23..sama la brg² baby blum lgi

Dh start beli ckit2 sbb ank first, excited hahah.. kalau beli lambat nanti nk pakai duit sekaligus byk tu.. jadi plan beli sikit2 to4 tiap bulan.😇

Hai mommy ♥️ Saya due 22/2/2023. Anak first after 7 years 🥰 Belum beli apa2 pun lagi. Tunggu dah tau gender nanti baru beli 😊😊