Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

Hihihi second baby, jadi kita dah tau apa nak beli apa tak perlu 🤭 just go with what you know best mommy-to-be ♥️ dont stress stress, even during my first, bila rasa beli saya beli je, tali make sure prepare hospital bag 1-2 months early ♥️ My first born came out 2 weeks early