Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

Sy Due 12.2.23 ank ke.4,belum preggy belek2 shopee brkenan dgn bju bby comel(unisex) sy beli nk bg ank sdre tp bju sy beli tu ktor..Bg pom 4hlai je sy beli 2hlai sy smpan sbb come😂..Pstu thu preggy sy beli lg 8hlai yg saiz 6-9bln 😅..Pstu tgk tiktok beli lg..Mmg beli yg bsar2 la..Last2 bkak nk tgk blik xsgka dh 13hlai🤣 nsib la bsau2 n unsex..Tgk blik xde yg newborn mggu lpas bru beli yg newborn 3hlai tu pom sbb nnti mlas nk g shoping dh...Klau kain bdung..Mitten n boots..Brut bby..Topi bby..Dh beli siap beli..Tggl mndian,bntal,kpas,tsu,pmmpers n kain lampin je xbeli lg..Pstu brang2 sy mmg xbeli ape2 lg...