Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

sy due 20/2/23, doakn sy dpt tarikh tue, boleh sambut besday dgn sy nnti, sama tarikh, brg baby xbeli lgi tp dh start senarai apa yg perlu beli, plan nk beli time sale shja, xbyk dah nk beli sbb ank ketiga, baju abg2 dy warna unisex, boleh ja guna lagi..doakn kali ni sy dpt baby girl ya😍